cnubb's FotoPage

By: che nubb

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 8-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pegi Sekolah! - 9/10/2004

 
 
 
View all 8 photos...
Heheh..inilah Melbourne Uni...pics nih taken masa on the way nak pi sekolah...that was on Saturday morning..so memang tak ramai orang laa kat campus....you can see the trees baru nak tunbuh daun.....tandanye winter dah tamat, spring nak mula lah! suka laa tengok transition time between seasons nih....except for spring to summer transition (coz no diffrence at all!!)

so, sambil jalan2 ke dept tu...rase cam boring semacam...memandangkan ade kamera tu...snap jek lah ape2 yang patut...takde laa bosan beno ye dak?!!


Thursday, 21-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Golf Day! - 26/12/2004

heppi sokmo nak main golf nih
bergaya dulu sebelom ke padang
lapar nyee!!
View all 4 photos...
Ini tempat lepak kitorang while waiting for our mum going through her medical check-up every month....and my brother just bought his new golf set after kitorang dah tak mampu nak create alasan tak yah beli....humm, so kena lah i temankan die main...seb baik i cari excuse best untuk tak yah main sekali....jadik penonton jek lah.




Wednesday, 20-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Menara Aloq Staq - 28/12/2004

senyum simpulan bahasa
teropong awek ke dik??
happy sokmo..
View all 5 photos...
On the way back from Jagongmas Travel, ambil tiket balik Melbourne...suddenly my brother insist ajak naik 'jambatan'. At first, I terpinga becoz there are so many jambatan dekat area Aloq Staq nih...so, which jambatan you wanna go?...and he pointed to that Menara Aloq Staq rupanya.....cheh..jenuh i nak betolkan....menara, not jambatan!....So, after dah dapat permission from my dad...kitorang pon dengan bersemangatnya pegi la naik menara nih.....this was his first time visit, and me dah second time already....so, he was so excited!!....and we spent almost 2 hours up there.....my brother macam tanak turun...and the lift yang naik turun menara tu laa yang menarik minat dia...biasa la tu kan..boy...after dah pujuk2 banyak kali coz nak kena gik umah mak long, baru lah turun..and seems like he's not afraid of height....'see the sister laa' .. ahaks.After dah turun pon die still excited....seronok tengok orang happy nih!...



Tuesday, 19-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pizza Hut - 11/01/2005

humm, dap nye dessert nih!
ini pizza adik sorang jek tau!
shy2 cat plak
View all 6 photos...
Humm, my brother ajak kitorang makan pizza...gara2 iklan kat TV la nih...since me and my sister pon dah janji nak bawak...so, after fetched him from Tadika..kitorang pon bertolak laa ke Aloq Staq..konon2 nak makan Pizza Hut dkt sana....tapi tu laa dia, i nih tak expert sangat dengan area2 Aloq Staq nih....after dah sejam pusing2 keliling town die carik PizzaHut...tak jugak berjumpa2 ngan Pizza Hut nih....so I nekad turun Sungai Petani...naik highway, dengan kelajuan melebihi maximum...maka sampailah kitorang ke Pizza Hut Sg. Petani less than one hour....by that time, my bro dah tertido2 dah,....lapaq gamaknya...sian dia.


Tuesday, 21-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sea World - 13 July 2004

jambatan ke my castle, sile sile..
my feveret cartoon - dexter!!
ikan dalam aquarium
View all 20 photos...
Haa...nih dekat sea Word pulak. Sea World ni pon best la jugak! Banyak bende belajar..especialy pasal kejadian2 makhluk ciptaan Allah kat bawah laut sane....it was amazing, and i cukup kagum dengan design Sea World itself....how clever nye mat salleh memanipulate what they have..as such the manipulation itself provides many benefits to human kind....cuma tak berpayung di bawah fitrah Islamiah jek...wallahu'alam....by the way, kat sini pon memang spend the whole day, morning till dawn....nak masuk pon memang laa queue panjang, seb baik kitorang dah beli tiket online..so, sampai2 jek terus masuk....and yang paling best, ade jugak surau disediakan...2 tempat lagik...satu dalam bilik, and another one tu open area...restoran halal pon ade...cume sedikit mahal lah...kitorang as usual, bawak bekal makan sendirik...nak jimat beb!


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net